Megosztás

 FX21

3db új kezelt számla az FX21-nél!

Kezelt számla hűségnyilatkozattal? Már ilyen is van... A hűség pedig évi 3% extra hozamot jelent, ami azonnal jóváírásra kerül, tehát az FX21 megelőlegezi a bizalmat a befektetők részére!

Az FX21 értékesítési koncepciójának sikerét a kiemelkedő hozam/kockázati aránnyal rendelkező termékek mellett az állandó megújulás jellemzi. Termékeik és a piaci környezet folyamatos elemzésének köszönhetően, a cég 3 alapvető következtetést vont le az információk ismeretében:

1. Az első és talán legfontosabb következtetés, hogy az elmúlt években nemzetközi szinten a jegybanki kamatok jelentős csökkenésének köszönhetően nagyon felértékelődött minden olyan megtakarítási, befektetési termék, ahol az ésszerű kockázat magas hozam mellett valamilyen kiegészítő tőkenövelő konstrukció támogatja a befektető hozamát.

2. Az FX21 Termékek, eredményeik statisztikai elemzése egyértelműen bizonyítja, hogy ezek a kezelt számlás befektetések minimum 1 éves időtávban biztosítják a legoptimálisabb hozam/kockázat arányokat és azon kiegyensúlyozottságot, amire ügyfeleknek szüksége van.

3. Minden tekintetben mind a kereskedés, mind a termékek értékesítését támogató munkatársi jutalékok átláthatósága, finanszírozhatósága, és hosszú távú fenntarthatósága erősíti környezetünkben a befektetési piac igen törékeny bizalomszintjét.

SB1, SB2, SB3 MAM-ok az FX21 termékkínálatában!

1. SB1 MAM-hoz minimum 3000 USD-vel lehet csatlakozni. Tőkevédelem szintje a tőke 85%-a high water mark alapelve alapján. Floating értéke a statisztikai adatok alapján 1% körül tartható. Várható hozam a referencia értékek alapján bruttó 30%/év.

2. SB2 MAM-hoz minimum 3000 USD-vel lehet csatlakozni. Tőkevédelem szintje a tőke 70%-a high water mark alapelve alapján. Floating értéke a statisztikai adatok alapján 2% körül tartható. Várható hozam a referencia értékek alapján bruttó 60%/év.

3. SB1 MAM-hoz minimum 3000 USD-vel lehet csatlakozni. Tőkevédelem szintje a tőke 55%-a high water mark alapelve alapján. Floating értéke a statisztikai adatok alapján 3% körül tartható. Várható hozam a referencia értékek alapján bruttó 90%/év.

Az SB MAM-ok legfontosabb különbségei:

 Az eddigi termékekhez képest az SB MAM-ok esetében az ügyfél az LPOA hitelesítésekor 1 éves elkötelezettséget vállal arra, hogy befektetését az SB MAM-ok valamelyikében tartja. Az éves lekötést a brókercég 3% azonnali (24 órán belüli) tőkejóváírással díjazza. Abban az esetben, ha az ügyfél az éves lekötésből kilép - amit bármikor megtehet-, az ügyfél tőkeszámlájáról a csatlakoztatott tőke 5%-a visszaírásra kerül.

 A meglévő SB MAM számlához bármikor lehet újabb tőkét betenni, beutalni. A részbefizetés esetében a 3% tőkejóváírás szintén jár, 1 éven belüli rész visszahívás szintén 5% visszaírást eredményez.

 

Nyomja meg a START gombot, indítsa el saját megtakarítását, és azonnali 3% tőkejóváírást kap a számlaegyenlegére:

 

Számlanyitás
E-mail cím:*
Keresztnév:*

OKpayNetellerSkrillViabuyPerfect Money