Megosztás

5Gulden                         Perfecto FX                         FX21

Számlanyitás

PerfectoFx forex kezelt számla befektetések, passzív jövedelem

 

Név:
Számlakezelő cég:
Brókercég:
Tőkevédelem:
Minimum befektetés:
Kereskedés típusa:
Átlagos havi hozam:
Költségek:
Likviditás:
Számlatípus:
Szabályozás:
Indulási dátum:

 

Perfecto FX Emerald kezelt számla szolgáltatás
Perfecto FX
3TGBrokers (Új-Zéland)
50% a mindenkori számlaegyenlegre
2000$, vagy €
6 fős manuális kereskedés (programozói felügyelettel)
nettó 2,36% (a sikerdíj levonása után)
-50% sikerdíj havonta (egyéb költség nincs)
igen, bármikor hozzáférhet akár a teljes összeghez
saját névre szóló kereskedési számla a brókercégnél
offshore
2012. augusztus

Perfecto FX kezelt számla

 

A Perfecto FX Capital Management egy vagyonkezelő vállalat. A befektetési piacon olyan egyedülálló, innovatív szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek szakítva a korábbi befektetési cégek megszokott üzletpolitikáival, a legnagyobb hangsúlyt az ügyfelek magas elvárásaira helyezi.

Szolgáltatásuk legfontosabb tulajdonságai: a biztonság, a magas hozam, az átláthatóság, a likviditás, a szakmai tapasztalat és az alacsony költségek. Olyan tartósan eredményes, szigorúan ellenőrzött hátterű kereskedési csapatokkal dolgoznak együtt, akik hosszú távon biztonságos és kiemelkedő jövedelmet érnek el Ügyfeleik számára.

3 különböző befektetési számla közül választhatunk: Emerald, Supreme, Optimum.

A legfontosabb különbségek a számlakezelők között:

  • a számlakezelő csapat összetétele (traderek, programozók száma)
  • kiegészítő programok használata
  • alkalmazott stratégiák
  • kezelt instrumentumok
  • kereskedési időtávok
  • kockázat-menedzsment
  • hozamcél

A számlakezelő csapatok az eltérő piaci helyzetek kihasználására szakosodtak. A devizapiac változékonysága közvetlen hatással van az egyes számlák teljesítményeire, azonban ha a befektetési összeg egyenlő arányban kerül megosztásra, hozamcél egyenletesebb ütemben érhető el.

Az Emerald Kezelt számla működése:

Az Emerald számlánál átlagosan több, mint 16000$ nagyságú befektetéseket kezelnek fejenként. A kereskedés 6 fős tréder csapattal manuálisan folyik, a szoftveres hátteret pedig az állandó programozói felügyelet biztosítja. A legtöbb pozíciót még a nyitás napján lezárják, de legkésőbb a devizapiac hétvégi zárásakor befejezik az adott heti kereskedést.

A regisztrációt követően a 3TGBrokers-nél nyitnunk kell egy számlát, amit kényelmesen megtehetünk a Perfecto Fx honlapján, a saját fiókunkon belül. Miután kiválasztottuk az Emerald számlát (vagy akár a másik kettőt is) és megneveztük devizanemet, egy meghatalmazással  engedélyezni kell a számlakezelő cégnek a saját számlánkon történő kereskedést (POA nyomtatvány), amely aláírásával, valamint a kezdőtőke beutalásával aktiválhatjuk a befektetésünket.

Töltse le a PerfectoFx részletes számlanyitási segédletet a LETÖLTÉS menüből.

A napi kereskedésről minden éjszaka emailt küld a 3TGBrokers, amelyben részletesen áttanulmányozhatjuk az aznapi pozíciózárásokat, valamint a számlánk aktuális egyenlegadatait. A részletes  útmutató a 3TGBrokers napi értesítőjéhez a LETÖLTÉS menüben elérhető. Ezen kívül a Metatrader4-ben is nyomon követhetjük a kezelt számla pillanatnyi állását. A MyPerfecto oldalunkon lépésenként nagyon érthetően végigvezetnek bennünket a számlanyitási folyamaton és minden adat (bankszámlaszámok, címek, stb.) a rendelkezésünkre áll.

Költségek: A Perfecto kezelt számláinak nagy előnye, hogy a havi bruttó hozam 50%-a kerül csak levonásra sikerdíjként, más rendszeres, esetleg rejtett költség egyáltalán nincs!

Tekintse meg a Perfecto FX eddigi teljesítményét:

A részletes adatokért kérem kattintson a képre!

Gyorsuló hozamnövekedés:

A számláján képződő nyereség újra és újra befektetésre kerül, így az összeg a kereskedés során a hozamos hozam elve alapján egyre gyorsabban és nagyobb mértékben tud növekedni.

A befektetések nagy részénél csak annak lejárata, vagy a hozam realizálása után forgathatjuk vissza a profittal megnövekedett tőkét. A Perfecto FX által kínált kezelt számlás szolgáltatás esetében a megtermelt hozam folyamatosan jóváíródik számláján egyenlegén, így az exponenciális növekedést eredményez.

Befizetési lehetőségek: banki átutalás, Visa/Mastercard, OKPAY, Skrill, Neteller

Kiutalást a 3TGBrokers webirodánkon keresztül lehet kezdeményezni, ezt követően néhány napon belül megérkezik az igényelt összeg.

Bárminemű probléma esetén a regisztráció, illetve befizetés során nagyon előzékeny és segítőkész a magyar ügyfélszolgálat, illetve nálunk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen szintén kérhetsz gyors segítséget.

Számlanyitás
Iratkozzon fel
E-mail cím:*
Keresztnév:*

 

OKpayNetellerSkrillViabuyPerfect Money