Megosztás

 FX21

Számlanyitás

Neteller online bankszámla prepaid bankkártyával

Neteller online bankszámla prepaid bankkártyával A NETELLER online számlaszolgáltatás az egyik legnépszerűbb szolgáltatás az internetes be-, és kifizetésekhez. A cég egy virtuális számlát biztosít ügyfeleinek, mely lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén tölthessenek fel pénzt fiókukba, küldhessenek, átutalásokat kezdeményezzenek vagy fogadjanak, esetleg valutát váltsanak. Az egyéni számlához tartozó bankkártyák segítségével akár online kártyás tranzakciók is (e-számlák befizetése, internetes vásárlás, stb.) végrehajthatók.

A biztonságos eTárca rendszer lehetővé teszi az ügyfelek részére, hogy kényelmesen és biztonságosan fizethessenek anélkül, hogy személyes vagy pénzügyi adataikat kiadnák. Költséghatékonyan küldhetnek és fogadhatnak pénzutalásokat az email címük segítségével.

A virtuális bankszámlák használat közben kétszintű azonosítás alapján működnek. A fiók azonosító (Account ID) alapján különböztetik meg a különböző ügyfeleket, valamint a biztonsági azonosító (Secure ID) segítségével lehet a tranzakcókat elvégezni. Belépés után célszerű rögtön érvényesíteni a fiókunkat a személyes dokumentok feltöltésével, telefonszám, email cím megadásával, mert a verifikációs folyamat több napig is eltarthat.

Neteller online bankszámla prepaid bankkártyával

Regisztrációs lépések:

1. Űrlap kitöltése. Személyes adatok, email, telefon, jelszó, stb. megadása.

2. Fiók igénylésének visszaigazolása email-ben

3. Bejelentkezés illetve fiók feltöltése, érvényesítése.

A verifikációs folyamat lépései:

1. Személyazonosság igazolása (űrlap kitöltése + hivatalos dokumentum feltöltése)

2. Lakcím igazolása (űrlap kitöltése + hivatalos dokumentum feltöltése)

3. Telefonszám megerősítése (sms-kódot küld a rendszer a megadott számra)

4. Email cím megerősítése

Részletes magyar nyelvű NETELLER számlanyitási-, és használati útmutató PDF dokumentum a LETÖLTÉS menüben található (97 oldalas). Az érvényesített virtuális számlánkkal a kiválasztott devizanemekben gyakorlatilag korlátozás nélkül végezhetünk online pénzügyi tranzakciókat. Amennyiben ennél többre szeretnénk használni számlánkat, igényeljünk hozzá bankkártyát, amivel szinte valódi bankszámlára teszünk szert.

A NETELLER kétféle prepaid (előre feltölthető) bankkártyát kínál ügyfelei részére:

Neteller kártya1. virtuális Mastercard: ezzel a kártyával minden olyan online fizetési tranzakciót elvégezhetünk, amihez bankkártyaadatokra van szükség az interneten, vagy akár elektronikus számlabefizetési rendszerekben. Működése mindenben megegyezik egy hagyományos bankkártyáéval, annyi különbséggel, hogy csak a kártyaadatokat birtokoljuk és nem a kézzel fogható bankkártyát.

2. NET+ Mastercard (fizikai bankkártya): igénylés után néhány nappal postai úton kapjuk kézhez a hagyományos plasztikkártyát és a hozzátartozó pin kódot. A NET+ plasztikkártya egy dombornyomott bankkártya, tehát teljeskörű használhatóságot biztosít a megadott feltételek mellett. (pld. ingyenes vásárlás bolti terminálokon keresztül, autókölcsönzés, stb.)

Információ-, vagy segítségkérés a számlanyitással kapcsolatban itt.

Számlanyitás ITT:

Neteller online bankszámla prepaid bankkártyával

Számlanyitás
E-mail cím:*
Keresztnév:*

OKpayNetellerSkrillViabuyPerfect Money