Megosztás

 FX21

Számlanyitás

OKPay online bankszámla prepaid bankkártyával

OKPayAz OKPAY internetes számlaszolgáltatás a legtöbb online szolgáltató cégnél elérhető be-, és kifizetésekhez. A cég egy virtuális számlát biztosít ügyfeleinek, mely lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén tölthessenek fel pénzt fiókjukba, küldhessenek, átutalásokat kezdeményezzenek vagy fogadjanak, esetleg valutát váltsanak. Az egyéni számlához tartozó bankkártyák segítségével akár online kártyás tranzakciók is (e- számlák befizetése, internetes vásárlás, stb.) végrehajthatók.

A továbbfejlesztett eTárca rendszer lehetővé teszi az ügyfelek részére, hogy kényelmesen és biztonságosan fizethessenek anélkül, hogy személyes vagy pénzügyi adataikat kiadnák. Költséghatékonyan küldhetnek és fogadhatnak pénzutalásokat az email címük segítségével.

A virtuális bankszámlák alapvetően Tárca ID (azonosító szám), valamint email cím alapján kerülnek azonosításra, amit a regisztrációval egyidejűleg kapunk/adunk meg. Belépés után célszerű rögtön érvényesíteni a fiókunkat a személyes dokumentok feltöltésével, telefonszám, email cím megadásával, mert a verifikációs folyamat 5- 7 napig is eltarthat. Jó hír hogy érvényesítés nélkül is használhatjuk a számlánkat egy ideig, de csak 300 USD összegig limitálva. Tehát ha közvetlenül regisztráció után akarjuk használni a kifizetési szolgáltatást, a fenti összeghatárig megtehetjük érvényesítés nélkül is.

OKpay

Regisztrációs lépések:

1. Űrlap kitöltése. Személyes adatok, email, telefon, jelszó, stb. megadása.

2. Fiók igénylésének visszaigazolása email-ben

3. Bejelentkezés illetve fiók feltöltése, érvényesítése.

A verifikációs folyamat lépései:

1. Személyazonosság igazolása (űrlap kitöltése + hivatalos dokumentum feltöltése)

2. Lakcím igazolása (űrlap kitöltése + hivatalos dokumentum feltöltése)

3. Telefonszám megerősítése (sms-kódot küld a rendszer a megadott számra)

4. Email cím megerősítése

Az érvényesített virtuális számlánkkal a kiválasztott devizanemekben gyakorlatilag korlátozás nélkül végezhetünk online pénzügyi tranzakciókat. Amennyiben ennél többre szeretnénk használni számlánkat, igényeljünk hozzá bankkártyát, amivel szinte valódi bankszámlára teszünk szert.

Az OKPay kétféle prepaid (előre feltölthető) bankkártyát kínál ügyfelei részére:

OKPay kártya-virtuális Mastercard: ezzel a kártyával minden olyan online fizetési tranzakciót elvégezhetünk, amihez bankkártyaadatokra van szükség az interneten, vagy akár elektronikus számlabefizetési rendszerekben. Működése mindenben megegyezik egy hagyományos bankkártyáéval, annyi különbséggel, hogy csak a kártyaadatokat birtokoljuk és nem a kézzel fogható bankkártyát.

-fizikai Mastercard: igénylés után néhány nappal postai úton kapjuk kézhez a hagyományos plasztikkártyát és a hozzátartozó pin kódot. Az OKPay plasztikkártya teljeskörű használhatóságot biztosít a megadott feltételek mellett. (pld. ingyenes vásárlás bolti terminálokon keresztül, stb.)

Információ-, vagy segítségkérés a számlanyitással kapcsolatban itt.

Számlanyitás ITT:

OKpay

Számlanyitás
E-mail cím:*
Keresztnév:*

OKpayNetellerSkrillViabuyPerfect Money