Megosztás

 FX21

Számlanyitás

Perfect Money internetes pénztárca

Perfect MoneyA Perfect Money az egyik legbiztonságosabb és legrégebb óta használt internetes fizetési felület. A rendszer kifejleszői és üzemeltetői a legjobb pénzügyi, banki jogi és programozói szakemberek közül kerültek ki. A Perfect Money online bank kidolgozása során a legfontosabb szempont a nagyfokúbiztonság volt, de a felhasználóbarát felület, és a praktikum ugyanilyen fontos tulajdonság. A PM internetes számlaszolgáltatás szinte minden online szolgáltatócégnél elérhetőbe-, és kifizetésekhez. A cég egy virtuális számlát biztosít ügyfeleinek, mely lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén tölthessenek fel pénzt fiókukba, küldhessenek, átutalásokat kezdeményezzenek vagy fogadjanak, esetleg valutát váltsanak.

Az online fizetési rendszer lehetővé teszi az ügyfelek részére, hogy kényelmesen és biztonságosan fizethessenek anélkül, hogy személyes vagy pénzügyi adataikat kiadnák. Költséghatékonyan küldhetnek és fogadhatnak pénzutalásokat az email címük segítségével.

Felhasználói státuszok:

Normál: Minden új ügyfél számlájának állapota, amíg a rendszer azonosítási követelményeit nem teljesíti.

Prémium: A regisztrációt követően 1 év elteltével, vagy bizonyos pénzügyi forgalom teljesítésével kapják az ügyfelek. A Prémium szint elérését a számlahasználati díjak csökkentésével köszöni meg a Perfect Money.

Partner: Internetes üzletekben érdekelt vállalkozások B2B kifizetések optimalizálására.

A virtuális bankszámlák alapvetően Ügyfél-ID (azonosítószám), és jelszó alapján kerülnek azonosításra, amit a regisztrációval egyidejűleg kapunk/adunk meg. Belépés után célszerű rögtön érvényesíteni a fiókunkat a személyes dokumentok feltöltésével, telefonszám, email cím megadásával.

Regisztrációs lépések:

  1. Űrlap kitöltése. Személyes adatok, email, telefon, jelszó, stb. megadása.
  2. Fiók igénylésének visszaigazolása email-ben
  3. Bejelentkezés illetve fiók feltöltése, érvényesítése.

A verifikációs folyamat lépései:

  1. Személyazonosság igazolása (űrlap kitöltése + hivatalos dokumentum feltöltése)
  2. Lakcím igazolása (űrlap kitöltése + hivatalos dokumentum feltöltése)
  3. Telefonszám megerősítése (sms-kódot küld a rendszer a megadott számra)
  4. Email cím megerősítése

A regisztrációt követően azonnal 3db virtuális számlát is kapunk EUR, USD, valamint e-Gold devizanemekben, amelyekkel gyakorlatilag korlátozás nélkül végezhetünk online pénzügyi tranzakciókat.

Prepaid kártya:

Prepaid kártyaEz a prepaid kártya egészen másképp működik, illetve más rendszerben értékesíti a Perfect Money, mint a többi e-bank szolgáltató: A PM weboldalon meg tudjuk nézni az aktuális tartózkodási helyünkhöz legközelebb eső szerződéses partnerüzletet, ahol a kártyát megvásárolhatjuk. A kártyák értéke 10-1000 USD vagy ennek megfelelőmás pénznem lehet, amelyet az üzletben kell megvásárolnunk, mint pld. egy telefonfeltöltőkártyát és a működése is hasonló, online vásárlási lehetőséggel kiegészítve.

Előnyök:

  1. Gyors: Azonnal feltölthetjünk vele virtuális számlánkat (előnye, hogy minden banki költséget és átutalási időt megspórolunk ezzel a lehetőséggel)
  2. Kényelmes: Vásárolhatunk vagy szolgáltatást fizethetünk vele az interneten, anélkül hogy a Perfect Money fiókunkba be kellene lépnünk.

 

Információ-, vagy segítségkérés a számlanyitással kapcsolatban itt.

Számlanyitás ITT:

Számlanyitás
E-mail cím:*
Keresztnév:*

OKpayNetellerSkrillViabuyPerfect Money