Megosztás

 FX21

Számlanyitás

Skrill e-bankszámla és prepaid bankkártya

A SKRILL online számlaszolgáltatás a legrégebbi hagyományokkal rendelkezik (2002. óta) és Európa első szabályozott e-pénztárca szolgáltatója. A cég virtuális bankszámlájának segítségével csupán e-mail cím megadásával lehet pénzügyi tranzakciókat bonyolítani. Az ügyfelek egyszerűen használható, internetes webirodát kapnak e-számlájukhoz, amelyen keresztül könnyedén feltölthetik fiókukat, pénzt küldhetnek ismerőseiknek, átutalásokat, vásárlásokat kezdeményezhetnek vagy fogadhatnak. 

A Skrill számlatulajdonosok költséghatékonyan küldhetnek és fogadhatnak pénzutalásokat az email címük segítségével. Nagyon nagy előnye a Skrill online bankszámla-rendszernek, hogy IOS és Andoid alkalmazás is rendelkezésre áll, így bárhol bármikor intézhetjük vele pénzügyeinket okostelefonunk használatával, ahogy egy másik modern hagyományos bankszámlával is.
A virtuális bankszámlák használat közben email+jelszó azonosítás alapján működnek, de ha az ügyfél egy idegen számítógépről próbál meg bejelentkezni a fiókjába, akkor a születési dátumot is elkéri a rendszer. A tranzakció kezdeményezésénél szintén a születési adatok megadására van szükség.

Skrill

Regisztrációs lépések:

1. Űrlap kitöltése. Személyes adatok, email, telefon, jelszó, stb. megadása.
2. Fiók igénylésének visszaigazolása email-ben
3. Bejelentkezés illetve fiók feltöltése, érvényesítése.

A verifikációs folyamat lépései:

1. Személyazonosság igazolása (űrlap kitöltése + hivatalos dokumentum feltöltése)
2. Lakcím igazolása (űrlap kitöltése + hivatalos dokumentum feltöltése)
3. Telefonszám megerősítése (sms-kódot küld a rendszer a megadott számra)
4. Meglevő bankszámla-adatok megerősítése

Az érvényesített virtuális számlánkkal a kiválasztott devizanemben gyakorlatilag korlátozás nélkül végezhetünk online pénzügyi tranzakciókat. Amennyiben ennél többre szeretnénk használni számlánkat, igényeljünk hozzá bankkártyát, amivel szinte valódi bankszámlára teszünk szert.

A Skrill prepaid (előre feltölthető) bankkártya:

A Skrill prepaid (előre feltölthető) bankkártyaSKRILL Prepaid Mastercard (fizikai bankkártya): az egyéni számlához igényelhető prepaid bankkártya segítségével akár online és offline kártyás tranzakciók is végrehajthatók (e-számlák befizetése, internetes és hagyományos vásárlás, bankomat használata, stb.).
Igénylés után néhány nappal postai úton kapjuk kézhez a hagyományos plasztikkártyát , majd a hozzátartozó pin kódot. Ezután ugyanúgy használhatjuk, mint egy hagyományos bankkártyát.
Tapasztalataink alapján minden üzletben elfogadják ahol Mastercard logo van, Magyarországi használat esetében pedig a deviza/Forint keresztárfolyamot nagyon kedvező feltételekkel váltja át a Skrill. Minden tranzakció részletesen nyomon követhető a webes felületen, ahol a pénzügyi tranzakciókatis kezdeményezni tudjuk, akárcsak egy hagyományos netbankban
- Információ-, vagy segítségkérés a számlanyitással kapcsolatban itt.

Számlanyitás:

Skrill

Számlanyitás
E-mail cím:*
Keresztnév:*

OKpayNetellerSkrillViabuyPerfect Money