Megosztás

 FX21

Számlanyitás

Viabuy Prepaid Bankkártya és online kártyaszámla

Viabuy Prepaid Bankkártya és online kártyaszámlaA VIABUY Mastercard prepaid bankkártya és online számlaszolgáltatás teljes Mastercard funkcionalitása által kényelmesen és biztonságosan használható vásárlásra üzletekben, valamint készpénzfelvételre bankautomatákon több mint 33 millió elfogadóhelyen világszerte, illetve az interneten. A VIABUY Mastercard teljes elfogadottsággal rendelkezik a világban, még autókölcsönzőkben, szállodákban és repülőjegy foglalások esetén is.

A VIABUY kártya kétféle exkluzív megjelenéssel rendelhető, arany vagy matt fekete kivitelben. Mindkettő változat valódi dombornyomással készül, és az elegáns külső első látásra megkülönböztethető más szolgáltatók által kibocsátott, korlátozottan használható kátyatermékeitől.

A legfontosabb különbségek más hasonló kártyaszolgáltatókkal szemben:

- Harmadik fél általi feltöltés, illetve pénzküldés/átutalás is elfogadott.

- Nem szükséges meglévő bankszámával rendelkezni, mint más online szolgáltatóknál.

- Akár 3db társkártya is igényelhető egy főkártyához, 18. év alatti személy részére is, így az egész család számára használhatóvá válik egy online bankszámla.

- Az ügyfél saját számlaszámot kap, amelyről átutalásokat kezdeményezhet, illetve fogadhat. Ezáltal teljes mértékben kiválthat egy lakossági vagy céges devizaszámlát.

- Teljes anonimitás lehetséges használat közben.

- Nincsenek rejtett költségek, tranzakciós díjak.

- PCI adatbiztonsági szabvány (PCI DSS - PCI Data Security Standard). Az adatvédelem és a biztonság legmagasabb szintje.

A biztonságos internetes felület lehetővé teszi az ügyfelek részére, hogy kényelmesen és biztonságosan fizethessenek anélkül, hogy személyes vagy pénzügyi adataikat kiadnák. Költséghatékonyan küldhetnek és fogadhatnak pénzátutalásokat a bankkártyához tartozó kártyaszámlájuk, valamint az online kártyaszámla-felület segítségével.

A VIABUY kártyához beállítható egy kártyaszámla-figyelő, amely minden alkalommal értesíti a számlatulajdonost, amikor VIABUY Prepaid MasterCard kártyáját használták. VIABUY kártyaszámla beállításaiban megadható, hogy az ügyfél díjköteles SMS-értesítéseket kér (10 cent/SMS), vagy pedig ingyenes e-mailekben szeretne értesítést kapni.

Regisztrációs, verifikációs lépések:

1. Űrlap kitöltése. Személyes adatok, email, telefon, jelszó, stb. megadása.

2. Bankkártya igénylésének visszaigazolása email-ben

3. Hivatalos dokumentumok feltöltése, verifikáció az ügyfélszolgálat által

4. A VIABUY bankkártya postai átvétele (2-3 munkanap)

5. Bejelentkezés a megkapott VIABUY Mastercard Prepaid kártyán található adatokkal

6. Űrlap kitöltése a jövedelemre vonatkozóan.

7. A bankkártyához tartozó PIN kód sms-ben megérkezik

8. Kártyaszámla feltöltése

Viabuy kártya

9. Az érvényesített virtuális számlánkkal gyakorlatilag korlátozás nélkül végezhetünk online és offline pénzügyi tranzakciókat.

FONTOS: valódi adatokat (e-mail, mobilszám, stb.) szükséges megadni, mert ezeket az ügyfélszolgálat ellenőrzi, illetve a kapcsolattartás is ezeken keresztül történik. Például a belépési kódokat, valamint a PIN kódot is sms-ben kapja a kártyatulajdonos

VIABUY Prepaid Mastercard (fizikai bankkártya): igénylés után néhány nappal postai úton kapjuk kézhez a hagyományos plasztikkártyát és a hozzátartozó pin kódot. A VIABUY plasztikkártya egy dombornyomott bankkártya, tehát teljeskörű használhatóságot biztosít a megadott feltételek mellett. (pld. ingyenes vásárlás bolti terminálokon keresztül, autókölcsönzés, stb.)

Információ-, vagy segítségkérés a számlanyitással kapcsolatban Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Számlanyitás ITT:

Számlanyitás
E-mail cím:*
Keresztnév:*

OKpayNetellerSkrillViabuyPerfect Money